به دنبال مایکرواستراتژی، شرکتهای عمومی دیگری نیز به روند انباشت بیت کوین (BTC) پیوستهاند. مایکرواستراتژی که پیشتر برنامه خرید بیتکوین آن با انتقاداتی مواجه شده بود، در پی جهش اخیر بیتکوین سود زیادی کسب کرده و قیمت سهام آن به بالاترین سطح تاریخ رسید. این شرکت نرمافزاری اکنون بیش از ۴۰ میلیارد دلار بیتکوین در اختیار دارد.
موفقیت این استراتژی باعث شده تا دیگر شرکتهای عمومی نیز به پیروی از آن روی آورند. این تحولات مورد استقبال مایکل سیلور، بنیانگذار و مدیرعامل مایکرواستراتژی، که سالهاست از این رویکرد حمایت میکند، قرار گرفته است.
در همین راستا، شرکتهایی مانند تسلا (Tesla)، بلاک (Block)، رامبل (Rumble)، لیف برندز (LEEF Brands)، سملر ساینتیفیک (Semler Scientific) و بنزای (Banzai) تصمیم گرفتهاند بیتکوین را به عنوان دارایی ذخیره خزانه انباشت کنند.
تسلا از جمله شرکتهایی است که از سال ۲۰۲۱ اقدام به خرید بیتکوین کرده و در حال حاضر حدود ۱۰,۰۰۰ بیتکوین در اختیار دارد. این شرکت در ابتدا قصد داشت بیتکوین را به عنوان روش پرداخت برای خودروهای خود بپذیرد، اما پس از نگرانیهای ایلان ماسک درباره تأثیرات زیستمحیطی استخراج بیتکوین، این تصمیم را تغییر داد.
بلاک، شرکت خدمات مالی که پلتفرم اسکوئر را راهاندازی کرده، از اکتبر ۲۰۲۰ خرید بیتکوین را آغاز کرده و اکنون بیش از ۸,۰۰۰ بیتکوین در اختیار دارد. رامبل نیز در نوامبر اعلام کرد که قصد خرید تا ۲۰ میلیون دلار بیتکوین را دارد و به دنبال تبدیل شدن به پلتفرمی محبوب در جامعه کریپتو است.
شرکتهای دیگر مانند لیف برندز و سملر ساینتیفیک نیز به ترتیب در دسامبر و می تصمیم به سرمایهگذاری در بیتکوین گرفتند. سملر ساینتیفیک اعلام کرده که خرید بیتکوین را با استفاده از درآمد حاصل از فروشهای خود ادامه خواهد داد و طبق دادهها تا ۱۵ دسامبر حدود ۲۰۸۴ بیتکوین در اختیار داشته است.
شرکت بنزای نیز در نوامبر اعلام کرد که تا ۱۰ درصد از وجوه خزانه شرکتی خود را روی بیتکوین سرمایهگذاری خواهد کرد.
به گزارش رسانه رمز ارزنیوز