در سالهای اخیر، کشورهای در حال توسعه علاقه زیادی به پذیرش بیتکوین، بهعنوان بخشی از سیستم مالی خود نشان دادهاند.
دیوید بیلی، مدیرعامل مجله بیتکوین، در ۱ نوامبر اعلام کرد که برخی از کشورها بیسروصدا به سمت پذیرش بیتکوین پیش میروند. او توضیح داد که این کشورها پروژههای آزمایشی استخراج بیتکوین را راهاندازی کردهاند و این پروژهها از مقیاسهای کوچک به پروژههای بسیار بزرگ در حد گیگاوات گسترش یافتهاند.
بیلی معتقد است که این پروژههای آزمایشی میتوانند زمینه را برای پذیرش گستردهتر بیتکوین هموار کنند و حتی به ایجاد ذخایر ملی بیتکوین از طریق بانکهای مرکزی یا صندوقهای ثروت ملی منجر شوند.
وی همچنین مشاهده کرده که بحثهای مرتبط با ذخایر بیتکوین میان کشورها رو به افزایش است و به همین دلیل، پیشبینی میشود که شاید در آینده، کشورهای مختلف با سرمایهگذاریهای میلیاردی وارد بازار بیتکوین شوند.
بیلی همچنین اظهار داشته که تغییرات قابلتوجهی در زمانبندی پذیرش بیتکوین توسط کشورها رخ داده است. او بر این باور است که بهزودی کشورهای متعددی با سرمایههای میلیارد دلاری در هر ماه وارد بازار بیتکوین خواهند شد.
به گفته او، این امر نشاندهنده یک تغییر چشمگیر در نگاه جهانی به بیتکوین، بهعنوان یک دارایی مستقل و نماد استقلال مالی است.
بیتکوین که در سال ۲۰۰۹ بهعنوان یک سیستم پول الکترونیکی غیرمتمرکز و در واکنش به بحران مالی جهانی به وجود آمد، اکنون بهعنوان راهحلی برای نقصهای سیستم مالی سنتی و پوششی در برابر تورم شناخته میشود.
در حال حاضر، برخی از کشورها به بیتکوین بهعنوان راهی برای کاهش وابستگی به دلار آمریکا نگاه میکنند. حتی کشورهای عضو گروه بریکس (BRICS) نیز در حال بررسی امکان استفاده از بیتکوین در معاملات بینالمللی هستند.
افزون بر این، برخی از اعضای بریکس مانند آرژانتین، اتیوپی و امارات متحده عربی، پروژههای استخراج بیتکوین با استفاده از منابع دولتی را آغاز کردهاند.
به گزارش رسانه رمز ارزنیوز